Barilla Hellas: Σταθερές οι πωλήσεις το 2014

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 14:05
UPD:14:07
Barilla

Η κερδοφορία της εταιρείας υποχώρησε, εξαιτίας της ανόδου των τιμών των πρώτων υλών και διαμορφώθηκε στα 4 εκατ. ευρώ περίπου.

Στα 73 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της Barilla Hellas το 2014, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα σε σχέση με το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Η κερδοφορία της εταιρείας υποχώρησε, εξαιτίας της ανόδου των τιμών των πρώτων υλών και διαμορφώθηκε στα 4 εκατ. ευρώ περίπου.

Όσον αφορά στα μερίδια αγοράς, η Barilla Hellas το 2014 κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 38,3% στους όγκους πωλήσεων και ποσοστό 41,9% σε αξία, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια του προηγουμένου έτους, η εταιρεία ολοκλήρωσε επενδύσεις ύψους 5 εκατ. ευρώ, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Θήβα και του Μύλου στο Βόλο. 

«Και για το 2014 η Barilla Hellas επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και υλοποιώντας με σταθερότητα και συνέπεια το επενδυτικό της πρόγραμμα. Παράλληλα, κινούμαστε δυναμικά, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια ευρώ στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που μας έχει εμπιστευθεί ο όμιλος, συμβάλλοντας έτσι στην εξωστρέφεια και τη δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπηλιόπουλος.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα