Βαράγκης: Στόχος η επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2004 13:39

Στην ανάπτυξη της ΑΒΕΠΕ Α.Ε. «Βαράγκης» και την προσπάθεια εισόδου στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Βαράγκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΒ.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βαράγκης, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά επίπλου επιβάλλουν την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που θα δώσουν την ευκαιρία να εισέλθει και να αναγνωριστεί το επώνυμο και ποιοτικό ελληνικό έπιπλο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ΑΒΕΠΕ Α.Ε. «Βαράγκης» για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση της Κολωνίας. Στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρείας παρουσιάζονται οι δημιουργίες τεσσάρων ελλήνων σχεδιαστών με τον γενικό τίτλο «Varangis Schemata».

Στην παρουσίαση έγινε αναφορά στην έντονη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού σε αποκλειστική συνεργασία με την πολυεθνική Steelcase. Επιπροσθέτως, η εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί αποτελεσματικά στην κυπριακή αγορά, ενώ έχει συνάψει εμπορική συμφωνία ανάπτυξης ανεξάρτητου δικτύου πώλησης των προϊόντων της ιταλικής Zanotta στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Βαράγκης τόνισε ότι η ΑΒΕΠΕ Α.Ε. «Βαράγκης» είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει το ποιοτικό ελληνικό έπιπλο και θα συνεχίσει να επενδύει ώστε οι ελληνικές δημιουργίες να μπορέσουν να μπουν σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν για τα έργα τους οι σχεδιαστές κ.κ. Ανδρέας Βαρώτσος, Αλκαίος Χαζαράκης, Γιάννης Γεωργάρας και Σωτήρης Λάζου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα