Betanet: Συμμετοχή στην κατασκευή ξενοδοχείου της ΕΟΕ

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2004 14:02

Την υπογραφή σύμβασης ανάθεσης, την 12η Ιανουαρίου 2004, για την προμήθεια και συναρμολόγηση προκατασκευασμένων στοιχείων μπετόν που αποτελούν τμήμα του σκελετού, του υπό ανέγερση νέου πολυώροφου ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Betanet Α.Β.Ε.Ε..

Το ξενοδοχείο –δυναμικότητας 80 κλινών- θα ανεγερθεί σε οικόπεδο της ΕΟΑ επί της Λεωφόρου Κηφισίας στον Παράδεισο Αμαρουσίου και στο εν λόγω έργο περιλαμβάνεται πέραν της βαριάς προκατασκευής, και η κατασκευή του υπόλοιπου σκελετού του κτιρίου, δύο υπόγειων γκαράζ, ισογείου και τεσσάρων ορόφων με τις αντίστοιχες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Ανάδοχος του έργου το οποίο δημοπρατήθηκε με το σύστημα «μελέτη και κατασκευή», συνολικού προϋπολογισμού 4,9 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε η εταιρεία Γενική Τεχνική Α.Ε. και ουσιώδη ρόλο στην εκτέλεση του έργου, πέραν της Βetanet, αναμένεται να έχει και η θυγατρική της εταιρεία ΕΚΑΤ – ΕΤΑΝ ΑΤΕ.

Επιπρoσθέτως, η Βetanet ανακοίνωσε ότι πρόσφατα, αναβάθμισε το σύστημα διασφάλισης ποιότητος με βάση τις αρχές του νέου προτύπου ISO 9001:2000 (σε σχέση με το αρχικό ISO 9002:1994).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα