Στην Grimaldi πουλήθηκε το «Superfast I»

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2004 10:21

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Atlantic Navigazione συμφερόντων Grimaldi Group, Napoli πούλησε η SuperFast Ferries το Ε/Γ-Ο/Γ «Superfast I».

Το «Superfast I» θα παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του στα τέλη του Φεβρουαρίου 2004, ενώ η Superfast Ferries θα αντικαταστήσει το «Superfast I» στο δρομολόγιό του με άλλο πλοίο του ομίλου.

Με την πώληση του «Superfast I» ολοκληρώνεται η πώληση των τεσσάρων Superfast πρώτης γενιάς. Ο στόλος της Superfast Ferries αποτελείται πλέον από οκτώ ολοκαίνουργια επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Superfast κατασκευής 2001 και εντεύθεν με μέση ηλικία μικρότερη των τριών ετών.

Επιπλέον έχουν προηγήθηκαν οι πωλήσεις των «Superfast II», «Superfast II»I και «Superfast IV» σε Αυστραλούς αγοραστές, από τις οποίες, όπως επισημαίνουν οι Επιχειρήσεις Αττικής, «αποκόμισαν και ενέγραψαν σημαντικά κέρδη».

Το «Superfast I» είναι το πρώτο σύγχρονο, καινούργιο πλοίο της νέας εποχής, ναυπηγήθηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας - Ιταλίας το 1995.

Στη σταδιοδρομία του με την εταιρεία το «Superfast I» μετέφερε άνω του ενός εκατομμυρίου επιβάτες στη γραμμή Πάτρα - Αγκόνα - Πάτρα και Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Μπάρι - Ηγουμενίτσα - Πάτρα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα