Νέα προϊόντα «Πειραιώς Diamonds»

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2004 14:35

Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου της σειράς «Πειραιώς Diamonds», προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, την ικανοποίηση των αναγκών του καταθέτη/επενδυτή για εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, και αυτή η έκδοση απευθύνεται σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ ή και σε δολάρια Αμερικής και οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την άνοδο του δείκτη FTSE/ASE-20, χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψουν το κεφάλαιο τους σε άλλο νόμισμα.

Τα «ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS», είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2004 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι :

“DIAMOND FTSE Ανόδου VΙ” & “DIAMOND FTSE Ανόδου USD IIΙ”

Πρόκειται για προθεσμιακές καταθέσεις σε Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ, των οποίων οι τελικές αποδόσεις είναι συνδεδεμένες με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3 μήνες, με έναρξη την 28/01/2004 και λήξη την 28/04/2004 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι €10.000 ή $10.000 αντίστοιχα.

Ο επενδυτής λαμβάνει απόδοση (ετησιοποιημένη):

α) 4,00% (για την κατάθεση σε Ευρώ) ή 2,00% (για την κατάθεση σε Δολάρια) αν στη λήξη της κατάθεσης ο δείκτης FTSE/ASE-20 έχει αυξηθεί πάνω από 3% σε σχέση με την τιμή του στην έναρξη της κατάθεσης.

β) Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επενδυτής λαμβάνει μόνο το αρχικό του κεφάλαιο.

Το σύνολο των τόκων καταβάλλεται στη λήξη της κατάθεσης.

Αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, στο τηλ. 800 11 20000 ή από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα