Lamda Development: Πώληση του Apollo στην Εγνατία

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2004 11:58

Το συγκρότημα γραφείων APOLLO στο Χαλάνδρι

ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ προσυμφώνου με την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Α.Ε για την πώληση του συγκροτήματος γραφείων APOLLO Business Centre στο Χαλάνδρι ανακοίνωσε χθες η LAMDA Development.

Το APOLLO Business Centre αναπτύσσεται από τη LAMDA Estate Development (100% θυγατρική της LAMDA Development). Η μετεγκατάσταση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Α.Ε. στo APOLLO Business Centre προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων μηνών.

Οπως επισημαίνεται οι λόγοι που οδήγησαν την Εγνατία στη συγκεκριμένη επιλογή είναι τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η στρατηγική του θέση επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Αττική οδό, καθώς και η κοντινή του απόσταση από το εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου.

Η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.Ε. είναι ασφαλιστική εταιρεία, η οποία ασκεί όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων και ο κύκλος εργασιών της για το 2003 ανήλθε στα 60 εκ. ευρώ.

Το APOLLO Business Centre αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.000 τ.μ. και είναι ένα νέο κτιριακό συγκρότημα γραφείων, το οποίο συνδυάζει ένα τριώροφο διατηρητέο καθ' οψιν κτήριο με ένα νέο σύγχρονο οικοδόμημα, συνολικής επιφάνειας 4.500 τ.μ. ανωδομής πλέον 66 υπόγειων θέσεων στάθμευσης. Το σύγχρονο κτήριο περιλαμβάνει ισόγειο, τρεις ορόφους με χώρους γραφείων καθώς και τρία υπόγεια επίπεδα με βοηθητικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης.

Η LAMDA Estate Development έδωσε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην επιλογή σύγχρονων κατασκευαστικών υλικών, όσο και στη λειτουργική διαρρύθμιση των γραφείων του APOLLO Business Centre. Οι προδιαγραφές του συγκροτήματος είναι από τις υψηλότερες στην αγορά γραφείων, ενώ έμφαση δόθηκε στην εναρμόνιση του κτίσματος με το γύρω χώρο και το φυσικό περιβάλλον.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα