Envitec: Καταγγελία της σύμβασης με ΣΑΠΑ

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 14:51
UPD:15:03
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σε καταγγελία της σύμβασής της με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ), για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων Πάφου για 10 χρόνια, προέβη η Envitec λόγω μη καταβολής της συμφωνηθείσας μηνιαίας αμοιβής της επί πενταμήνου.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, αναγκάστηκε να προβεί στην καταγγελία της σύμβασης αγνοήθηκαν επανειλημμένες προειδοποιήσεις της προς τον δήμαρχο Πάφου και το ΣΑΠΑ.

Διευκρινίζεται ότι η Μονάδα λειτουργεί πλέον με αποκλειστική ευθύνη του ΣΑΠΑ. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρεία έχει διαθέσει στελέχη της για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης του δυναμικού του ΣΑΠΑ για ένα εύλογο διάστημα.

Περαιτέρω, η εταιρεία έχει κινήσει τη διαδικασία υποβολής των συμβατικών της αξιώσεων και των αποζημιωτικών της αιτημάτων, περιλαμβανομένων ενδεικτικά των διαφυγόντων κερδών μέχρι το συμβατικό πέρας της σύμβασης λειτουργίας, με βάση την ειδική ρήτρα επίλυσης διαφορών, που προβλέπεται σε αυτήν (DAB, Διαιτησία του ICC στο Παρίσι).

«Η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε ουσιώδη εξέλιξη της διαδικασίας αυτής, που εύλογα πιστεύουμε ότι θα καταλήξει σε πανηγυρική δικαίωσή μας», καταλήγει η Envitec στην ανακοίνωσή της.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα