Νέα σύμβαση της Intralot στη Γερμανία

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2004 17:22

ΣΥΜΒΑΣΗ διάρκειας πέντε (5) ετών με την Κρατική Λοταρία του ομόσπονδου κρατιδίου Schleswig-Holstein υπέγραψε η Intralot, μετά από διεθνή διαγωνισμό, για την παροχή 200 - 400 τερματικών εξελιγμένης τεχνολογίας τύπου CORONIS TC.

Τα τερματικά CORONIS TC θα διενεργούν τον έλεγχο κερδοφορίας των λαχνών σε on-line διασύνδεση με το κεντρικό σύστημα της Λοταρίας και θα επιτρέπουν στους παίκτες να ελέγχουν τους λαχνούς τους, χωρίς να απαιτείται η παρέμβαση του πράκτορα (λειτουργία self-service).

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot, τα νέα αυτά τερματικά αποτελούν τη σύγχρονη τάση στην οργάνωση δικτύου πωλήσεων και εκτιμάται ότι η εγκατάσταση τους θα επεκταθεί στο σύνολο των σημείων πώλησης της Λοταρίας.

Η Intralot στo πλαίσιo της σχετικής σύμβασης ανέλαβε και την συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των τερματικών CORONIS TC. Για τη δραστηριοποίησή της στη γερμανική αγορά, η εταιρεία θα συνεργαστεί με την γερμανική εταιρεία NSG (Netzwerk-Service GmbH) του ομίλου της Siemens Business Services GmbH για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης, εγκατάστασης, help desk, εκπαίδευσης, κ.α. Με τη συνεργασία αυτή, η Ιntralot θα είναι σε θέση να υποστηρίζει τις Γερμανικές Λοταρίες με μία ισχυρή τοπική οργάνωση και εκτενές δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη τη Γερμανία.

Η σύμβαση με την Κρατική Λοταρία του Schleswig-Holstein αποτελεί το ξεκίνημα της διείσδυσης της Intralot στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης. Σημειώνεται ότι τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας λειτουργούν το καθένα τη δική του Λοταρία, προσφέροντας, επιπλέον, τα περισσότερα παιχνίδια από κοινού σε εθνικό επίπεδο. Συνολικά, όλες οι Λοταρίες πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις ύψους 8 δισ. ευρώ, καθιστώντας τη Γερμανία μία πολλά υποσχόμενη αγορά για την εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα