Τα τυχερά παιχνίδια στη Μάλτα ανέλαβε η Iντραλότ

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2004 19:31

Η Iντραλότ, μετά από διεθνή διαγωνισμό, απέκτησε την αποκλειστική άδεια λειτουργίας και διαχείρισης όλων των κρατικών τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα για οκτώ χρόνια. Η εισηγμένη αναμένεται να ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία όλων των τυχερών παιχνιδιών στη χώρα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2004.

Για τις ανάγκες του έργου, η Iντραλότ έχει συστήσει εταιρεία με την επωνυμία MALTCO LOTTERIES LIMITED στην οποία κατέχει μερίδιο 73%, ενώ το υπόλοιπο 27% το κατέχουν τοπικοί επιχειρηματίες. Η αγορά της αποκλειστικής άδειας λειτουργίας των τυχερών παιχνιδιών θα στοιχίσει συνολικά 18,5 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση (περιλαμβανομένου του κόστους κτήσης της άδειας) αναμένεται να φθάσει τα 30 εκατ. ευρώ.

Η αγορά των κρατικών τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ ετησίως και σήμερα διαθέτει παιχνίδια τύπου Λόττο και Στιγμιαίου Λαχείου. Η Iντραλότ προτίθεται επιπλέον να προσφέρει αθλητικό στοίχημα, ΚΙΝΟ και άλλα αριθμολαχεία, ενώ στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η διάθεσή των παιχνιδιών αυτών μέσω εναλλακτικών δικτύων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα