Καταστήματα TIM τα Telestet Centers

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2004 13:56

Την αλλαγή της επωνυμίας της αλυσίδας των καταστημάτων Telestet Centers σε καταστήματα ΤΙΜ ανακοίνωσε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ στο πλαίσιο της πρόσφατης αλλαγής της εμπορικής της επωνυμίας.

Η παρουσία των καταστημάτων της ΤΙΜ στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες πελάτες, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ως Telestet Centers στη διάρκεια του 2003 τα καταστήματα της ΤΙΜ συνολικά εξυπηρέτησαν περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές, σε θέματα εξόφλησης λογαριασμών, πραγματοποίησης νέων συνδέσεων, ανανέωσης της υπάρχουσας σύνδεσης, αγοράς πακέτων καρτοκινητής τηλεφωνίας, ανανέωσης χρόνου ομιλίας, ενημέρωσης και εγγραφής σε νέες υπηρεσίες, επισκευή συσκευής, αγοράς αξεσουάρ για όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων καθώς και ασύρματες συσκευές.

Τα καταστήματα ΤΙΜ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, είναι τα ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης των πελατών της TΙΜ και σημεία πώλησης όλων των οικονομικών πακέτων και υπηρεσιών της εταιρείας. Εξυπηρετούν τόσο τους συνδρομητές με συμβόλαιο, είτε είναι ιδιώτες είτε εταιρείες με σύνδεση ΤΙΜ Β BEST, όσο και τους πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ Free2Go και ΤΙΜ forall.

Το δίκτυο των καταστημάτων ΤΙΜ σήμερα καλύπτει τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χανιά, κα.) και διαθέτει συνολικά 160 καταστήματα, απασχολώντας περισσότερους από 350 εργαζομένους.

«Με την αλλαγή της επωνυμίας της αλυσίδας των καταστημάτων μας από Telestet Centers σε καταστήματα ΤΙΜ δημιουργούμε νέα δεδομένα στη λιανική αγορά προϊόντων και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο κ. I. Χαλδούπης, ανώτερος διευθυντής εμπορικών/λιανικών πωλήσεων της TΙΜ.

«Στόχος μας μέσω αυτής της αλλαγής είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου των καταστημάτων μας καθώς οι συνδρομητές μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης θα έχει πλέον τη δυνατότητα να γνωρίζει τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που φέρνει η ΤΙΜ στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ο κ. Χαλδούπης τόνισε επίσης: «Ήδη τα καταστήματα ΤΙΜ φέρνουν τους πελάτες μας πιο κοντά στο μέλλον της κινητής τηλεφωνίας μέσα από την ενημέρωση και την επίδειξη των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς που προσφέρουμε κατ’ αποκλειστικότητα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα