Με μικρές απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 14:31
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Με οριακές διακυμάνσεις κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να αναζητεί κατεύθυνση μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή άνοδο των κύριων δεικτών, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Federal Reserve.

Στις 14:27, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,1% στις 2.090,75 μονάδες, ενώ 22 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.967 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Williams-Sonoma υποχωρεί κατά 3,7%, μετά τα χειρότερα του αναμενομένου στοιχεία που ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Επίσης, η διοίκηση ανέφερε ότι τα κέρδη του τρέχοντος έτους θα μειωθούν κατά 10-12 σεντς ανά μετοχή.

Επίσης, η EBay σημειώνει απώλειες 2,8%, μετά την υποβάθμισή της σε underweight, εξαιτίας του αυξημένου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει από την Apple Pay.

Στον αντίποδα, οι ενεργειακές Transocean, ConocoPhillips και Chesapeake Energy σημειώνουν κέρδη άνω του 1%, καθώς το πετρέλαιο ανακάμπτει από χθες, μετά από έξι ημέρες απωλειών.

Επίσης, η Lennar ενισχύεται κατά 2%, μετά την ανακοίνωση ότι τα έσοδα του προηγούμενου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 20,6% στα 1,64 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν ότι δεν θα ξεπεράσουν τα 1,5 δισ. δολάρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα