Intrasoft: Ανάληψη έργου για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Κύριος ανάδοχος στα υποέργα 1 και 3 του CORDIS
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2004 16:40

Το έργο του νέου CORDIS, ένα από τα βασικότερα έργα στον τομέα της ηλεκτρονικής πληροφόρησης, συνολικού προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ, ανέλαβε η Ιntrasoft International, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η σύμβαση έχει διάρκεια 2 ετών με προοπτική ανανέωσης για 2 ακόμη έτη.

Το CORDIS αποτελεί το βασικότερο μέσο πληροφόρησης και έναν από τους πλέον διαδεδομένους κόμβους ( http://www.cordis.lu ) των Ευρωπαίων πολιτών και επιχειρήσεων σε θέματα έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας, προσφέροντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών με έγκυρη και περιεκτική κάλυψη στις πέντε κύριες γλώσσες της Ε.Ε. (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά), με 1 εκατομμύριο επισκέψεις σε καθημερινή βάση.

Στο πλαίσιο του νέου έργου, η Ιntrasoft International, ως κύριος ανάδοχος στα υποέργα 1 και 3 και ως υπεργολάβος στο 2° της Βελγικής εταιρείας Trasys, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών στους τομείς: ανάπτυξη, παραγωγή και διαχείριση περιεχομένου, μεταφράσεις, μάρκετινγκ και σχέσεις πελατών και ανάπτυξη συστημάτων υποδομής και διάχυσης πληροφοριών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα