Wall Street: Προσυνεδριακό σχόλιο

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2004 13:54

H υποβάθμιση του αμερικανικού τομέα ημιαγωγών από την J. P. Morgan και τα στοιχεία για τη μεταποιητική δραστηριότητα στις ΗΠΑ κατά το Φεβρουάριο αναμένεται να δώσουν τον τόνο της σημερινής συνεδρίασης στη Wall Street.

Πιο αναλυτικά, η J. P. Morgan αναθεώρησε προς τα κάτω σε “neutral” από “attractive” την αξιολόγησή της για τις αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ημιαγωγών επικαλούμενη ενδείξεις επιβράδυνσης του ρυθμού αύξησης των πωλήσεων φορητών υπολογιστών.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα υποβάθμισε παράλληλα την αξιολόγησή της για τις μετοχές των εταιρειών Intel και Advance Micro Devices, των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Η μετοχή της Intel στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης υποχωρεί κατά 1,28%.

Στις 13:24 (ώρα Ελλάδος), οι προθεσμιακές τιμές στους δείκτες Dow Jones και Nasdaq σημείωναν άνοδο κατά 39 και 5,5 μονάδες αντιστοίχως.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) τα στοιχεία για τη μεταποιητική δραστηριότητα στις ΗΠΑ κατά το μήνα Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών, ο σχετικός δείκτης διαμορφώθηκε στο 62 από 63,6 τον Ιανουάριο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα