Μ. Κυριακού: Ισως ματαιωθούν οι επενδύσεις του Αντέννα στη Βουλγαρία

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2001 20:39

Ο πρόεδρος του ομίλου Αντέννα Μ. Κυριακού προειδοποίησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Σόφια, ότι η πρόσφατη δικαστική απόφαση εναντίον του τηλεοπτικού καναλιού Νέα Τηλεόραση - που έχει εξαγοράσει ο όμιλος - μπορεί να ματαιώσει το μεγάλο πρόγραμμα του Αντέννα για επενδύσεις στη Βουλγαρία.

Υστερα από τη συνάντηση, που είχε χθες με τον εντολοδόχο πρωθυπουργό Συμεών Σαξκομπουργκότα, ο κ. Κυριακού εξέφρασε την ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση της Βουλγαρίας, θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για τη διευθέτηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται, ότι το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, ακύρωσε πρόσφατα την απόφαση με την οποία το Υπουργικό Συμβούλιο της Βουλγαρίας χορήγησε άδεια εκπομπής εθνικής εμβέλειας στη Νέα Τηλεόραση, το σήμα της οποίας καλύπτει τώρα μόνο τη Σόφια.

Αλλά το τηλεοπτικό κανάλι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την άδεια, την οποία κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό του βουλγαρικού Δημοσίου λόγω της αγωγής, την οποία υπέβαλλε στο αρμόδιο δικαστήριο η σουηδική εταιρία MBS, η οποία έλαβε χωρίς επιτυχία μέρος στο διαγωνισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα