Teledome: Νέο πρόγραμμα σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2004 14:38

Στη δημιουργία νέου προγράμματος σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας προχώρησε η Teledome εμπλουτίζοντας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, τα οφέλη που αποκομίζουν οι ιδιώτες συνδρομητές στο δίκτυό της.

Το νέο πρόγραμμα “Teledome 4 You” προσφέρει επιπλέον έκπτωση στις κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα, διαμορφώνοντας τη χρέωση σε € 0,1940/λεπτό, πάντα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όλες τις ώρες της ημέρας και τις 7 ημέρες της εβδομάδος.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Teledome 4, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει από 1 αστικό, 1 υπεραστικό, 1 διεθνή και 1 αριθμό προς κινητό τηλέφωνο και να μιλάει ακόμη οικονομικότερα κάθε φορά που καλεί προς αυτούς τους αριθμούς.

Συγκεκριμένα:

*Στον αστικό αριθμό που θα επιλέξει ο καταναλωτής, απολαμβάνει χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά το 1 μόλις λεπτό ομιλίας, στη μοναδική τιμή των €0,0221/λεπτό, όλες τις ώρες της ημέρας και τις 7 ημέρες της εβδομάδος.

*Στον υπεραστικό επιλεγμένο αριθμό, η χρέωση διαμορφώνεται σε €0,046/λεπτό κατά την πρωινή ζώνη και σε €0,0368/λεπτό κατά την βραδινή ζώνη, όλες τις ημέρες της εβδομάδος.

* Στον κινητό επιλεγμένο αριθμό, η χρέωση διαμορφώνεται σε €0,1785/λεπτό, ενώ στον διεθνή επιλεγμένο αριθμό σε €0,1656/λεπτό κατά την πρωινή ζώνη και σε €0,1573/λεπτό κατά την βραδινή ζώνη



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα