Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Άνχελ Γκουρία

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 10:07
UPD:12:26
INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Άνχελ Γκουρία, υποδέχθηκε στις 10 π.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Προσερχόμενος στο Μαξίμου, ο κ. Γκουρία είπε στον Πρωθυπουργό ότι τάσσεται υπέρ του να πηγαίνουν οι φόροι στην ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση του χρέους μέσω της ανάπτυξης.

Είστε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την Ευρώπη διότι μιλάτε για την ανάπτυξη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον γ.γ. του ΟΟΣΑ.

Στις 13:00 μ..μ, ο κ. Γκουρία θα έχει γεύμα εργασίας με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace.

EUROKINISSI-TV

Χθες, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Ευκλείδης Τσακαλώτος, γνωστοποίησε την πρόθεση της κυβέρνησης να μην συζητήσει με τον ΟΟΣΑ τη λεγόμενη «εργαλειοθήκη».

Ο κ. Τσακαλώτος υπερασπίστηκε τη συνεργασία της κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ για τη διενέργεια μεταρρυθμίσεων, λέγοντας πως «είναι ο ΟΟΣΑ εδώ και θα συζητήσουμε, αλλά δεν θα συζητήσουμε την "εργαλειοθήκη"».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα