Intracom: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2004 14:22
UPD:14:24

Σε απάντηση της από 15/03/2004 επιστολής του Χ.Α. που αναφέρεται σε ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου, η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα εξής:

«Όπως όλοι έχουν αντιληφθεί η Εταιρεία μας έχει γίνει κατά την τελευταία χρονική περίοδο, και ιδίως από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, αντικείμενο ποικίλων φημών, αλλά και δημοσιευμάτων εν πολλοίς συνδεομένων με τις τρέχουσες οικονομικές και λοιπές εξελίξεις.

Η επήρεια των δημοσιευμάτων αυτών στην πορεία της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της Εταιρείας μας είναι οφθαλμοφανής. Ενόψει της καταστάσεως αυτής, η Εταιρεία μας επιθυμεί να διαβεβαιώσει τις Χρηματιστηριακές Αρχές και το επενδυτικό κοινό ότι όταν υπάρχουν νέα σημαντικά γεγονότα που επέρχονται στη σφαίρα της δραστηριότητάς της προβαίνει η ίδια στις απαραίτητες ανακοινώσεις και γνωστοποιήσεις, σύμφωνα με το Νόμο.

Δηλώνει όμως ότι δεν μπορεί να παρακολουθεί καθημερινά τις πάσης φύσεως φήμες, οι οποίες μετατρέπονται σε δημοσιεύματα, τα κίνητρα των οποίων είναι συχνά δυσδιάκριτα. Για την εξακρίβωση της αξιοπιστίας των δημοσιευμάτων αυτών, η πλέον κατάλληλη πηγή είναι προφανώς οι ίδιοι οι συντάκτες τους και όχι η Εταιρεία».

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της Παρασκευής η μετοχή της Intracom σημείωσε σημαντική άνοδο κατά 6,55% εν μέσω έντονων φημών περί εισόδου της Siemens στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Σύμφωνα επίσης με άλλες φήμες η τιμή της μετοχής ανέβηκε εξαιτίας των αγορών του διεθνούς οίκου Fidelity, ενώ κάποιο άλλο σενάριο έφερε τη διοίκηση της Intracom να προτείνει στη γενική συνέλευση τη διανομή αυξημένου σημαντικά μερίσματος για τη χρήση του 2003.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα