ΕΑΣΕ: Εκδήλωση για τους επαγγελματίες μάνατζερ

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 16:00
UPD:16:06
ease.gr

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μάνατζερ όσο ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας και τις δεξιότητες που τους/τις οδήγησαν στην κορυφή της εταιρικής πυραμίδας επικεντρώνει ειδική εκδήλωση με θέμα « Ο δρόμος προς την κορυφή» που διοργανώνει η Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) την Πέμπτη.

Στη εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη στα μέλη της ΕΑΣΕ-επαγγελματίες CEOs με τη συνεργασία της FOCUS BARI, μετά από πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης για την Ενίσχυση του Ρόλου των Γυναικών στην ΕΑΣΕ και τις Επιχειρήσεις.

Μεταξύ άλλων, η έρευνα καταγράφει τα στοιχεία του χαρακτήρα που βοηθούν στην καριέρα των ανωτάτων στελεχών, τις διαφορές γυναικών - ανδρών στην πορεία προς την κορυφή, τους προσωπικούς φόβους και τις πιέσεις από το περιβάλλον που δυσκολεύουν την πορεία αυτή και τις αντιλήψεις για τον ρόλο του ηγέτη σήμερα.

Την παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας θα κάνει η Βαλέρια Τσάμη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της FOCUS BARI.

Οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DIXONS, Χρηστίνα Ιωαννίδη, Director της HAY Group, Νίκος Καυκάς, Πρόεδρος της Β. ΚΑΥΚΑΣ, Νίκη Κουτσιανά, Πρόεδρος της APIVITA και Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της VODAFONE, θα συζητήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας και θα μιλήσουν για τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός αποτελεσματικού ηγέτη καθώς και για την έλλειψη γυναικών σε υψηλές ηγετικές θέσεις.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Περλεπές, Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6 μ.μ. στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΕΑΣΕ για την ενίσχυση της παρουσίας και συμμετοχής των γυναικών ανωτάτων στελεχών στα επιχειρηματικά και θεσμικά δρώμενα.

Πρόκειται για μία από τις πρώτες ενέργειες της Ομάδας Δράσης για την Ενίσχυση του Ρόλου των Γυναικών στην ΕΑΣΕ και τις Επιχειρήσεις, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 με συντονίστρια τη Μαρίκα Λάμπρου, General Manager Business Imaging & Professional Print, INTERSYS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα