Στην κορυφή των χρηματιστηριακών παραμένει η Eurobank Equities

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 13:31
UPD:13:32
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην κορυφή της κατάταξης των χρηματιστηριακών εταιρειών όσον αφορά το μερίδιο αγοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών παρέμεινε, για έκτη συνεχή χρονιά, η Eurobank Equities.

Το 2014 η εταιρεία συγκέντρωσε το 17,4% του συνόλου των συναλλαγών του Χρηματιστηρίου της Αθήνας - σύμφωνα με στοιχεία του - αποτελώντας και πάλι την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων θεσμικών καθώς και 20.000 ιδιωτών επενδυτών.

Η εταιρεία προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει συναλλαγές σε μετοχές, παράγωγα προϊόντα, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια που διαπραγματεύονται σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες μέσω του eurobanktrader, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών, αλλά και πλήθους εξειδικευμένων στελεχών, αποκλειστικά συνδεδεμένων αντιπροσώπων και συνεργαζόμενων Εταιρειών Επενδυτικής Διαμεσολάβησης και Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, καλύπτοντας έτσι γεωγραφικά ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα. 

Το 2014 η Eurobank Equities απέσπασε τον τίτλο της Κορυφαίας Χρηματιστηριακής στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα EXTEL της Thomson Reuters, ενώ, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η Διεύθυνση Ανάλυσης της εταιρείας ανακηρύχτηκε η καλύτερη στην ελληνική αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα