Μύλοι Λούλη: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Chipita

Για συνεργασία των δύο εταιρειών στην Ινδία
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 13:18
UPD:13:30
loulismills.gr

Σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την Chipita βρίσκεται η εταιρεία Μύλοι Λούλη, προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συζητήσεις και οι επαφές αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτα συγκεκριμένο.

«Στόχος των συζητήσεων είναι η δημιουργία από κοινού μύλου στην Ινδία, ο οποίος όπως είναι λογικό θα εξυπηρετεί και την εταιρεία της Chipita στην Ινδία. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 3 έτη περίπου από την ημέρα έναρξης αυτής και θα κοστίσει περί τα 15 εκατ. ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μύλοι Λούλη.

Επίσης, σημειώνεται ότι η θυγατρική του ομίλου, Loulis International Foods Enterprises BulgariaLtd, συμμετέχει με ποσοστό 40% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Lafco Leader Asian Food Company Ltd, η οποία με τη σειρά της συμμετέχει με ποσοστό 60% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Grinco Holgings Ltd.

Σκοπός της εταιρείας Grinco Holdings Ltd. είναι η διερεύνηση, σε πρώτη φάση, επενδυτικών ευκαιριών για τον όμιλο στην Ινδία και σε δεύτερη φάση η κατασκευή εργοστασίου στην Ινδία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΟΥΛΗ



Σχολιασμένα