Χατζηιωάννου Holdings: Νέα Virgin ware στην Αγγλία

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2004 12:16

Αλλα δύο καταστήματα Virgin ware προστέθηκαν στο δίκτυο πωλήσεων της Unique Commerce, θυγατρικής της Χατζηιωάννου Holdings, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο να ανέρχεται σε 14.

Tα δύο νέα καταστήματα λειτουργούν στις περιοχές Guildford και Croyton κοντά στο Λονδίνο. Εκτός από το Λονδίνο, καταστήματα Virgin ware λειτουργούν στο Μάντσεστερ, στο Μπέρμπινχαμ, στο Εσσεξ και σε άλλες πόλεις, όπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας.

Η ενίσχυση της παρουσίας της Χατζηιωάννου Holdings στην Αγγλία μέσω της θυγατρικής της Unique Commerce αποτελεί βασικό στόχο της διοίκησης και προς την κατεύθυνση αυτή ήδη ενισχύεται το δίκτυο των καταστημάτων με στόχο στο τέλος του 2004 να αριθμεί 30 σημεία πώλησης.

Η Unique Commerce έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης του σήματος Virgin παγκοσμίως για τα προϊόντα έσω ένδυσης για άντρες, γυναίκες και παιδιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Επισημαίνεται ότι η Unique Commerce, 100% θυγατρική του ομίλου, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος στην ενοποίηση. Το πρώτο κατάστημα Virgin ware εγκαινιάστηκε το Ιούλιο του 2002. Η διοίκηση της Unique Commerce δίνει έμφαση στη λιανική πώληση για αυτό και έχει επιλέξει το μοντέλο ανάπτυξης μέσω δικών της καταστημάτων.

Ας σημειωθεί ότι από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2004, η μετοχή της Χατζηιωάννου διαπραγματεύεται επίσης στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα