Dionic: Συμφωνία αναδιάρθρωσης δανεισμού με Alpha Bank

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 13:14
UPD:13:16
DIONICGROUP

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωση του συνολικού της δανεισμού με την Alpha Bank, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ανακοίνωσε η Dionic.

Ειδικότερα, η εταιρεία ρύθμισε συνολικά 16.685.000 ευρώ δανείων με την Alpha Bank σε μακροπρόθεσμη βάση, εκ των οποίων 10.000.000 ευρώ Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου σε 12 έτη με καταβολή κεφαλαίου και τόκων στο τέλος της περιόδου δανεισμού σε μία μόνο δόση (“bullet repayment”)  και 6.685.000 ευρώ μετατροπή υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού σε μακροπρόθεσμο διάρκειας  6 ετών με καταβολή κεφαλαίου στο τέλος της περιόδου δανεισμού σε μία μόνο δόση (“bullet repayment”) και πληρωμή τόκων μετά από τρία έτη με ευνοϊκό επιτόκιο και στα δύο δάνεια.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για την μακροπρόθεσμη 10ετή αναδιάρθρωση του δανεισμού της με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Επίσης, στο αμέσως προσεχώς διάστημα η Dionic αναμένει να προχωρήσει με  αντίστοιχους όρους στη συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες συστημικές τράπεζες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΔΙΟΝ
  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα