Vodafone: Συμφωνία συνεργασίας με Warner Bros Online

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2004 14:06

Συμφωνία παροχής περιεχομένου υπέγραψαν η Warner Bros. Online και ο Όμιλος Vodafone. Βάσει της συμφωνίας, η οποία καλύπτει 16 χώρες, θα προσφέρονται στους πελάτες του Vodafone live! σε ολόκληρο τον κόσμο εικόνες από τα προϊόντα της Warner Bros. Entertainment, καθώς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με προσεχή σχέδια.

«Η συμφωνία με τη Warner Bros. Online τοποθετεί τη Vodafone στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την παροχή ψυχαγωγίας από το κινητό», δήλωσε ο Graeme Ferguson, Στέλεχος στις Υπηρεσίες Περιεχομένου, του τμήματος Παγκόσμιων Υπηρεσιών για Προϊόντα και Περιεχόμενο του Ομίλου Vodafone. «Εστιάζουμε στην επίτευξη του καλύτερου περιεχομένου για το κινητό του πελάτη, ώστε οι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση στο πιο συναρπαστικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας στον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται».

«Η Vodafone είναι ένας εξαιρετικός συνέταιρος και αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει τη σημασία των ασύρματων επικοινωνιών για τη Warner Bros. Studios. Επιπλέον, ενισχύει τις ικανότητές μας όσον αφορά την προώθηση και δημιουργία ευαισθητοποίησης σχετικά με την απέραντη βιβλιοθήκη άφθονων ψυχαγωγικών δυνατοτήτων μας, καθώς και την ενίσχυση της σχέσης μας με το κοινό μας και τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του», τόνισε από την πλευρά του ο Jim Noonan, SVP και Γενικός Διευθυντής της Warner Bros. Online.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα