OTEGlobe: Σημαντική αύξηση κερδών στο 2003

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2004 11:31
UPD:11:38

ΣΤΑ 6,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο 2003 τα κέρδη προ φόρων της ΟΤΕGLobe σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση κατά 482% έναντι του 2002, όταν αυτά είχαν διαμορφωθεί στα 1,1 εκατ. ευρώ.

Η άνοδος αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, αποδίδεται στην ευέλικτη εμπορική πολιτική που εφαρμόστηκε και στη σημαντική συγκράτηση των εξόδων.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών έφθασε τα 53,7 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 8% σε σχέση με το 2002 «παρά την πτωτική τάση των τιμών λόγω αυξημένου ανταγωνισμού».

Οι σημαντικές αυξήσεις στην απόδοση των ιδίων κεφαλαίων κατά 235% και στα βασικά κέρδη ανά μετοχή κατά 406% απεικονίζουν τη σημαντική υπεραξία της εταιρείας για τον όμιλο ΟΤΕ, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Τα αποτελέσματα της εταιρείας μας για το 2003 αντικατοπτρίζουν την έντονα θετική της πορεία καθώς και την ιδιαίτερη δυναμική της σ’ ένα τρομερά ανταγωνιστικό περιβάλλον με παγκοσμίως γνωστές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, όπως Telecom Italia, Cable & Wireless, Deutsche Telekom, France Telecom, Belgacom κλπ. Στοιχεία που αποτελούν ισχυρές επιταγές για την περαιτέρω ανάπτυξή της και την πραγματοποίηση του στόχου της να καταστεί ο κυρίαρχος Carrier της Ν.Α. Ευρώπης και Μ. Ανατολής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΤΕGlobe, Αναστάσιος Αγγέλογλου.

Οι κύριες δραστηριότητες της ΟΤΕGlobe αφορούν τη xoνδρική παροχή διεθνών υπηρεσιών φωνής, χωρητικοτήτων, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα