Το ΚΙΝΟ στις Φιλιππίνες ανέλαβε η Intralot

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2004 15:00

Σύμβαση 10ετούς διάρκειας με τον Κρατικό Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων, PCSO (Philippines Charity Sweepstakes Office) υπέγραψε η εταιρεία Total Gaming Technologies Inc. (TGTI), στην οποία η Intralot είναι βασική μέτοχος.

Η σύμβαση αφορά στην αποκλειστική ανάπτυξη ενός on-line συστήματος για την οργάνωση του δημοφιλούς παιχνιδιού Fast KΙNO (ΚΙΝΟ με συνεχείς κληρώσεις) με την αμοιβή της εταιρείας να διαμορφώνεται ως ποσοστό επί των πωλήσεων του παιχνιδιού.

Η Ιntralot, εκτός από τη σημαντική συμμετοχή της στην εταιρεία, θα είναι και ο προμηθευτής του on line συστήματος. Για τον σκοπό αυτό θα εγκατασταθεί στην χώρα ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα τυχερών παιχνιδιών, με βάση την πλατφόρμα λογισμικού LOTOS και τις τερματικές μηχανές πρακτορείων CORONIS. Τα σημεία πώλησης σε πρώτη φάση αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.000. Το δίκτυο πωλήσεων θα αναπτυχθεί κυρίως σε ψυχαγωγικούς χώρους.

Το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του 3ου τριμήνου του 2004, οπότε και θα αρχίσει η πιλοτική λειτουργία του παιχνιδιού. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το KΙNO θα είναι το πρώτο παιχνίδι νέας γενιάς που κάνει την εισαγωγή του στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας ενώ σημειώνεται ότι οι Φιλιππίνες, με πληθυσμό 90 εκατομμυρίων κατοίκων, αποτελούν μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα