Wall Street: Προσυνεδριακό σχόλιο

Τρίτη, 20 Απριλίου 2004 14:03
UPD:14:19

Η ομιλία του διοικητή της Fed, Αλαν Γκρίνσπαν ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου (στις 21:30 ώρα Ελλάδος), και τα αποτελέσματα της General Motors αναμένεται να μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον των επενδυτών στη Wall Street.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών, τα κέρδη της GM στο πρώτο τρίμηνο του 2004 διαμορφώθηκαν στα 1,79 δολ. ανά μετοχή έναντι 1,81 δολ. ανά μετοχή στο αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα. Σήμερα θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της καπνοβιομηχανίας Altria, της κατασκευάστριας εταιρείας κινητών τηλεφώνων Motorola και της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει επίσης η αγορά την ομιλία Γκρίνσπαν αναζητώντας ενδείξεις σχετικά με το πότε θα αυξηθούν τα αμερικανικά επιτόκια http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/04/19/898314.htm .

Στις 13:28 (ώρα Ελλάδος) οι προθεσμιακές τιμές στους δείκτες Dow Jones και Nasdaq σημείωναν άνοδο κατά 18 και 3 μονάδες αντιστοίχως.

Ανοδικά κινούνται αυτή την ώρα και οι μετοχές μεγάλων αμερικανικών εταιρειών – κυρίως από τον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας –στις χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

Ο τίτλος της Intel στη Φρανκφούρτη ενισχύεται κατά περίπου 1%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα