Q-Telecom: Πάνω από 512.000 συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2004 11:39

Τις 512.302 συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έφθασε συνολικά η πελατειακή βάση της Q-Telecom στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2004, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Info-Quest.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της τελευταίας, στις 31 Μαρτίου 2004 οι ενεργές συνδέσεις της κινητής τηλεφωνίας έφθασαν τις 453.953 εκ των οποίων οι 423.216 αφορούν πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας και οι 30.737 αφορούν πελάτες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο.

Οι ενεργές συνδέσεις της σταθερής τηλεφωνίας ανήλθαν σε 58.349 οι οποίες αφορούν στο σύνολό τους πελάτες με συμβόλαιο μέσω της επιλογής τoυ δικτύου της Q-Telecom με τη χρήση του τετραψήφιου Κωδικού Επιλογής Φορέα 1765.

H Q-Telecom, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιnfo – Quest, συνεχίζει να εστιάζει την εμπορική της πολιτική στην κινητή τηλεφωνία και ειδικότερα στην καρτοκινητή, φθάνοντας το πρώτο τρίμηνο του 2003 τις 87.419 καθαρές νέες συνδέσεις στην κινητή τηλεφωνία, εκ των οποίων άνω του 95% αφορούν νέους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Ο διευθυντής της Q-Telecom, κ. Κώστας Πριγκηπάκης δήλωσε σχετικά: «Διανύουμε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την πορεία της Q-TELECOM. Ήδη έχουμε πετύχει λειτουργική κερδοφορία (θετικό EBIDTA) και εάν συνεχισθεί ο ρυθμός ανάπτυξης της δραστηριότητας, τα οικονομικά αποτελέσματα του 2004 θα είναι πολύ θετικά. Τα ιδιόκτητα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας υλοποιούνται σύμφωνα με το επενδυτικό μας σχέδιο, ώστε στο τέλος του έτους να έχουμε καλύψει τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας και για το σκοπό αυτό αναπτύσσουμε διαρκώς νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως πρόσφατα την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων «Q-who called» και τις υπηρεσίες ADSL internet.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα