Επίσκεψη του αντιπροέδρου της Raytheon στην Intracom

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2004 17:28

Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία πραγματοποίησε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Raytheon, κορυφαίας αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, Thomas Culligan, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της |ntracom, Σωκράτη Κόκκαλη, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γ. Δεληγιάννη και ανώτερα στελέχη της εταιρείας.

Ο κ. Thomas Culligan, Executive Vice President Raytheon Company & CEO Raytheon International, Inc. και ο κ. Δ. Χριστοδουλίδης, Αντιπρόεδρος της Raytheon International, Inc., επισκέφτηκαν τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας, ενημερώθηκαν για την πορεία της δημιουργικής συνεργασίας των δύο εταιρειών και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω διερεύνηση της συνεργασίας μεταξύ της RAYTHEON και της INTRACOM.

Ο κ. Culligan δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη ραγδαία ανάπτυξη της INTRACOM στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας, καθώς και από τις διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει ο Όμιλος INTRACOM.

Η εταιρεία Raytheon είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων. Ενεργοποιείται σε πυραυλικά συστήματα, τακτικά συστήματα αεράμυνας και σε πληροφορικά συστήματα αμυντικών εφαρμογών. Απασχολεί 78.000 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο με έσοδα $ 18.1 δις το 2003.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα