Στρατηγική συνεργασία Intracom - Adobe Systems

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2004 14:20
UPD:14:21

Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την ADOBE SYSTEMS INCΗ υπέγραψε η Intracom για την προώθηση στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Workflow & Output Management που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου, τραπεζικού, χρηματο-οικονομικού, ασφαλιστικού και ιδιωτικού τομέα.

Η Intracom, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, διαθέτει «turn-key» λύσεις ολοκληρώνοντας τα προϊόντα Adobe Server με τα προϊόντα λογισμικού της, και παρέχει εξειδικευμένες συναφείς υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα με πολύχρονη εμπειρία στην υλοποίηση εφαρμογών που χρησιμοποιούν Process Automation και Document Integration τεχνολογίες, βασισμένες στα προϊόντα της Adobe.

Οι λύσεις αυτές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνδυασμό με εξειδικευμένα τραπεζικά προϊόντα λογισμικού της Intracom, θα επιδειχθούν από την εταιρεία σε συνεργασία με την Adobe και στο περίπτερο της Intracom, κατά τη διάρκεια του 9ου BANKING FORUM «Πληροφορική & Τράπεζες: Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη» που διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαΐου στο Athenaeum Intercontinental Hotel.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συνεδριακών εκδηλώσεων του Forum θα συμμετέχουν οι κάτωθι ομιλητές της INTRACOM και της ADOBE με θέματα που αφορούν τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας ως εργαλείο επιχειρηματικής εξέλιξης για τις τράπεζες:

· κ. Δ. Πλαγιάννης, Γεν. Δ/ντής Banking & Finance INTRACOM, Πρόεδρος Πρώτης Ενότητας Συνεδρίου με θέμα «Είναι η Πληροφορική Τεχνολογία στρατηγικό εργαλείο επιχειρηματικής εξέλιξης?»

· κα. Ι. Κρικελλή, Δ/ντρια Ανάπτυξης Εργασιών Banking & Finance INTRACOM, με θέμα «Τράπεζες - Τεχνολογία: Servicing the Value Chain»

· κ. D. Jones, EEMEA Solutions, ADOBE SYSTEMS INC., με θέμα «Document Automation extends bank’s business hours»

Στο εκθεσιακό περίπτερο της INTRACOM, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας και της ADOBE SYSTEMS θα επιδείξουν εξειδικευμένες εφαρμογές τραπεζικού λογισμικού και θα παρέχεται ενημέρωση για τα νέα προϊόντα στις περιοχές Core Banking Systems, Insurance Systems, Treasury And Risk Management, Workflow & Output Management, Phone Banking (IVR/Speech Recognition, SMS banking), κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα