Εκτός ταμπλό από αύριο η Πληροφορική Εργασίας

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2001 19:10

Η Info-Quest Α.Ε.Β.Ε. με ανακοίνωση στο δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώνει ότι σήμερα καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης με την οποία εγκρίνεται η συγχώνευση με απορρόφηση της Πληροφορική Εργασίας Α.Ε.Β.Ε. από την Info-Quest Α.Ε.Β.Ε.

Από αύριο παύει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών των μετοχών της απορροφουμένης. Οι εγγεγραμμένοι την 31η Ιουλίου 2001 μέτοχοι της Πληροφορική Εργασίας Α.Ε.Β.Ε. δικαιούνται τις νέες μετοχές της την Info-Quest Α.Ε.Β.Ε. που θα εκδοθούν λόγω της συγχωνεύσεως, κατά την συμφωνηθείσα σχέση ανταλλαγής.

Κάθε μέτοχος της απορροφούμενης θα ανταλλάσσει μία μετοχή που κατέχει με μία νέα κοινή ονομαστική μετοχή της Info-Quest. Υπενθυμίζεται ότι οι μέτοχοι της Πληροφορική Εργασίας Α.Ε.Β.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη της απορροφώσας για τη χρήση 2001. Η ημερομηνία πιστώσεως των λογαριασμών των παλαιών μετόχων της Πληροφορική Εργασίας Α.Ε.Β.Ε. με τις νέες μετοχές που θα εκδοθούν λόγω της συγχώνευσης θα είναι η Τετάρτη 8 Αυγούστου 2001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα