Ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες από την Q-Telecom

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2004 22:04

Η Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα τηλεπικοινωνιών της Info-Quest, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία του δικτύου Σταθερής Ασύρματης Τηλεφωνίας (τεχνολογίας LMDS), με την προσφορά σε εταιρικούς πελάτες ενός συνόλου υπηρεσιών με την επωνυμία «Q Broadband Wireless Business Services (Ευρυζωνικές Ασύρματες Επιχειρηματικές Υπηρεσίες)».

Το δίκτυο Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης καλύπτει τέσσερις περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Οινόφυτα-Βοιωτίας. Η σύνδεση του κάθε συνδρομητή με τον πλησιέστερο σταθμό βάσης του δικτύου υλοποιείται με την εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την κεραία που λειτουργεί στο συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων και το ράδιο-εξοπλισμό.

Tο πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες δημόσιας τηλεφωνίας, υπηρεσίες μισθωμένων κυκλωμάτων, υπηρεσίες πρόσβασης στο Ιντερνετ (από 128Κbps έως 2Μbps) και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (IP Addressing, Domain Name System, E-Mail Hosting, Web Hosting, Database Services, Proxy Services).

Οι χρεώσεις αναφέρονται αναλυτικά στο site www.myQ.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα