Νέο κατάστημα της Aspis Bank στην Κοζάνη

Τρίτη, 11 Μαΐου 2004 12:49

Ένα νέο κατάστημα Aspis Bank λειτουργεί ήδη στην Κοζάνη. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το κατάστημα αυτό αποτελεί το εξηκοστό έκτο του δικτύου της και βρίσκεται επί της οδού Κων/νου Γκέρτσου, αρ. 37.

Στο κατάστημα Κοζάνης, όπως και στο Πανελλαδικό Δίκτυο ASPIS BANK, το κοινό έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει πλήρες φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η τράπεζα, από απλούς λογαριασμούς καταθέσεων σε ευρώ ή συνάλλαγμα, έως σύνθετα επενδυτικά προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, Repos, Αμοιβαία Κεφάλαια ASPIS και ABN AMRO, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, ευέλικτα επαγγελματικά και επιχειρηματικά δάνεια, αγοραπωλησίες μετοχών Χ.Α., πιστωτικές κάρτες VISA, τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα (Bancassurance), υπηρεσίες Leasing κ.α., πάντα με την προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση της ASPIS BANK.

Μέσω της υπηρεσίας ASPIS Direct Banking, τηλεφωνώντας στο 801 11 49000 με αστική χρέωση και στο 210 9986200 από κινητό ή μέσω του Internet (www.aspisbank.gr), οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους (ερωτήσεις υπολοίπου, μεταφορές ποσών, εμβάσματα, αγοραπωλησίες μετοχών Χ.Α. κ.λ.π.), καθώς και να πληρώνουν τον ΦΠΑ και τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ.

Το κατάστημα είναι συνδεδεμένο on line με το ΔΙΑΣ (Διατραπεζικό Σύστημα) καθώς και με άλλα δίκτυα ΑΤΜ (Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές), η χρήση των οποίων προσφέρει δυνατότητα τραπεζικών συναλλαγών, 24 ώρες το 24ωρο, όλο τον χρόνο, από τα περίπου 5.000 ΑΤΜ Πανελλαδικά.

Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κ. Ελευθέριος Σαραφίδης. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κατάστημα στα τηλέφωνα 24610-49161 & 49146, στο φαξ 24610-27616 και στο e-mail: [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα