Αυξάνει τις τιμές - στόχους για Εθνική και Alpha Bank η BofA

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 13:21
UPD:13:22
EPA/ANDREW GOMBERT

Σε σημερινή της ανάλυση η Bank of America αναθεωρεί στα 2,90 ευρώ, από 2,80 ευρώ προηγουμένως, την τιμή - στόχο της Εθνικής, και στα 0,75 ευρώ, από 0,70 ευρώ νωρίτερα, την αντίστοιχη της Alpha Bank.

Σε αύξηση των τιμών - στόχων της Εθνικής και της Alpha Bank προχώρησε η Bank of America, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε buy (αγορά) από neutral (ουδετερότητα) προηγουμένως.

Ειδικότερα, σε σημερινή της ανάλυση η Bank of America αναθεωρεί στα 2,90 ευρώ, από 2,80 ευρώ προηγουμένως, την τιμή - στόχο της Εθνικής, και στα 0,75 ευρώ, από 0,70 ευρώ νωρίτερα, την αντίστοιχη της Alpha Bank.

Αντίθετα, μειώνει την τιμή - στόχο της Πειραιώς σε 1,52 ευρώ, από 1,72 ευρώ προηγουμένως, και της Eurobank σε 0,35 ευρώ, από 0,39 ευρώ προηγουμένως. Για τις δύο μετοχές η σύσταση παραμένει neutral (ουδετερότητα).

Αναφορικά με τον κλάδο, η Bank of America εκτιμά ότι κινείται με discount 13-14% σε όρους P/NAV σε σχέση με τον ευρωπαϊκό κλάδο, ενώ εκτιμά ότι οι κίνδυνοι από τις ασκήσεις αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της πολιτικής σταθερότητας θα επιμείνουν σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Ωστόσο, αν και η θετική επίδραση από τις δράσεις της ΕΚΤ θα είναι μικρή, η Bank of America συνεχίζει να πιστεύει πακροπρόθεσμα στην ανάκαμψη της κερδοφορίας (ROAE).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΕΤΕ
  • ΕΥΡΩΒ
  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα