Στην Inform Π. Λύκος η διαχείριση της Diners

Τρίτη, 18 Μαΐου 2004 11:20

Τον όμιλο Λύκος επέλεξε η Citibank Ελλάδος για την ανάθεση του συνολικού έργου «Card Fulfillment» των καρτών Diners Club, επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών που ξεκίνησε το 2002 με την εκτύπωση όλων των statements των τραπεζικών λογαριασμών και των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Diners αναθέτει για πρώτη φορά σε εξωτερικό συνεργάτη την προσωποποίηση και την συνολική διαχείριση καρτών της. Για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη του έργου συνεργάζονται τόσο η Inform Π. Λύκος Α.Ε. όσο και η θυγατρική IPS Α.Ε.

Η Citibank, ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός στον κόσμο με ηγετική θέση στην Ελλάδα, διαχειριζόταν μέχρι σήμερα, σε δικές της εγκαταστάσεις και με τη δική της υποδομή, όλες τις λειτουργίες που αφορούν στο σύνθετο έργο της προσωποποίησης των καρτών της Diners.

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα της δραστηριότητας αυτής, η επικείμενη αντικατάσταση των σημερινών καρτών με κάρτες νέας τεχνολογίας microchip (EMV standards), η συνεχώς μεγαλύτερη εξειδίκευση που απαιτείται σε τομείς εκτός της κύριας δραστηριότητας ενός μεγάλου τραπεζικού οργανισμού, αλλά και η επιδίωξη μείωσης του κόστους, ώθησε την Citibank στη στρατηγική απόφαση να εκχωρήσει την όλη ευθύνη για τις κάρτες Diners σε ένα έμπιστο συνεργάτη.

«Η σωστή διαχείριση του έργου», δήλωσε ο κ. Γιώργος Βούτας, Γενικός Διευθυντής Operations & Technology της Citibank, «απαιτεί τεχνογνωσία και σύγχρονη τεχνολογία ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Ο όμιλος Λύκος, όπως μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν, μπορεί να μας δώσει αυτές τις εγγυήσεις για να πετύχουμε το στόχο μας».

O Όμιλος Λύκος ανέλαβε το συνολικό έργο «Card Fulfillment»: Την εκτύπωση των εντύπων, την κατασκευή των φακέλων, την προσωποποίηση των επιστολών, την εκτύπωση των προσωπικών στοιχείων σε κάθε κάρτα (embossing), την έξυπνη εμφακέλωση, την ταξινόμηση των φακέλων με τις κάρτες με βάση τις διαδικασίες Track & Trace των ΕΛΤΑ και την άμεση παράδοσή τους για ταχυδρόμηση.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία με την Citibank» δήλωσε ο κος Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Inform Λύκος, «μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά την ικανότητα που έχει η Inform Λύκος στη διαχείριση έργων outsourcing που απαιτούν υψηλή ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια. ¶λλωστε το κέντρο προσωποποίησης καρτών στην θυγατρική μας IPS έχει πιστοποιηθεί για την παροχή αυτής της υπηρεσίας τόσο από τη Visa International όσο και από τη Mastercard».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα