Ο πρόεδρος του Χ.Α. για την εισαγωγή της Mermeren Combinat στην ΕΑΓΑΚ

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2004 12:58

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του Χ.Α. Παναγιώτης Αλεξάκης σχετικά με την εισαγωγή της πρώτης εταιρείας στην Ελληνική Αγορά Αναδυόμενων Κεφαλαιαγορών (ΕΑΓΑΚ), της οποίας η διαπραγμάτευση ξεκινά την Παρασκευή 21 Μαΐου 2004, ανέφερε τα εξής:

«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για το ελληνικό χρηματιστήριο καθώς ξεκινά μια καινούργια αγορά για την οποία έχουμε πολλές ελπίδες και αισιοδοξία. Με ικανοποίηση δεχόμαστε την πρώτη εισαγωγή εταιρείας από την Νοτιοανατολική Ευρώπη, της Mermeren Kombinat, που είναι μια διεθνώς ανταγωνιστική εταιρεία με εξαγωγές στις πιο προηγμένες αγορές του κόσμου. Εύχομαι επιτυχία στην εταιρεία και στην εξέλιξή της και, ως εισηγμένης, πλέον.

»Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη της νέας αγοράς επιτυγχάνεται με την ουσιαστική συνδρομή του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλες καλές εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το παράδειγμα της Mermeren Kombinat αλλά και άλλοι ανάδοχοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Τράπεζας Πειραιώς, ώστε και να προχωρήσει με επιτυχία η νέα αγορά (ΕΑΓΑΚ)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα