Ευρωπαϊκό χρηματοοικονομικό συνέδριο στη Φρανκφούρτη

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2004 13:08

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων (FESE) και το Γερμανικό Χρηματιστήριο (Deutsche Borse) συνδιοργανώνουν το 8ο Ευρωπαϊκό χρηματοοικονομικό συνέδριο με τίτλο Exchanges and their customers, στη Φρανκφούρτη 2-3 Ιουνίου 2004.

Το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται κάθε χρόνο και προσελκύει ανώτατα στελέχη όλων των συντελεστών της αγοράς όπως χρηματιστήρια, χρηματιστηριακές εταιρείες, επενδυτικούς οίκους, εισηγμένες εταιρείες και των Ενώσεων ή Ομοσπονδιών αυτών, εκπροσώπους της Διεύθυνσης Εσωτερικής Αγοράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , Ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές, καθώς και μέλη της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.

Βασικά θέματα του συνεδρίου είναι η Ευρωπαϊκή νομοθεσία και οι κανονισμοί της CESR καθώς και το χρηματοοικονομικό πρόγραμμα δράσης της Ε.Ε. Αυτή τη χρονιά το συνέδριο θα επικεντρωθεί στη νέα δομή της αγοράς που διαμορφώνεται, θα εξετασθούν δηλαδή οι διάφορες πλευρές της οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και στις διαδικασίες των χρηματιστηρίων και των λοιπών συντελεστών της αγοράς.

Ενδεικτικά, ορισμένες ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι: «Το μέλλον της ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής αγοράς», με εισηγητή τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Hans Eichel, «Το κόστος συναλλαγών από την πλευρά του επενδυτή», πάνελ με προεδρεύοντα τον Lutz Raetting, Morgan Stanley Deutschland, «Συνδυάζοντας την αφοσίωση στους πελάτες με τα συμφέροντα των μετόχων» με εισηγητή τον Klaus Zumwinkel, CEO, Deutsche Post AG.

Πληροφορίες για την εγγραφή στις εργασίες του συνεδρίου, τη διαμονή, το πρόγραμμα και τα events για τα άτομα που συνοδεύουν τους συμμετέχοντες, μπορείτε να βρείτε στο site της FESE www.fese.be .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα