Η μεγαλύτερη χορηγία τηλεπικοινωνιών στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2004 19:18

Τη χορηγία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ομίλου ΟΤΕ παρουσίασαν σήμερα ο πρόεδρος του Ομίλου Παναγιώτης Βουρλούμης και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Cosmote Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος και της OTEnet Γιώργος Ιωαννίδης. Πρόκειται για μια χορηγία ύψους 58,6 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία τα μισά είναι σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε υπηρεσίες.

Είναι η μεγαλύτερη χορηγία τηλεπικοινωνιών στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βουρλούμης, σημειώνοντας ότι το έργο που έχει επιτελεστεί -6.500 έργα και δράσεις σε όλες τις Ολυμπιακές πόλεις- δεν έχει προηγούμενο.

Ο Ομιλος για τις ανάγκες των Αγώνων πραγματοποίησε πρόσθετες επενδύσεις 246 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος της χορηγίας να ανέλθει στα 306 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 125 εκατομμύρια ευρώ αφορούν επενδύσεις σε υποδομές, που θα έχουν μεταολυμπιακή χρήση.

Η ΟΤΕnet έχει σχεδιάσει ένα δικτυακό τόπο, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη που μπορεί να συγκριθεί με το Yahoo και το Google, όπως είπε ο κ. Ιωαννίδης. Το συγκεκριμένο site έχει υπολογιστεί ότι θα δέχεται περίπου 200 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα