Τέλος Σεπτεμβρίου ανοίγει το Attica στην Τσιμισκή

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 10:27
UPD:10:32

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το πολυκατάστημα Attica, στο πρώην κτίριο των καταστημάτων Focas, στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του εσωτερικού εξοπλισμού και η μεταφορά και τοποθέτηση των εμπορευμάτων.

Το νέο πολυκατάστημα στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενεί 130 μάρκες και οι εκτιμώμενες πωλήσεις κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του υπολογίζονται σε πάνω από 18 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, στο πολυκατάστημα θα απασχολούνται συνολικά 240 άτομα, ενώ η εταιρεία Attica (Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.), τηρώντας τη συμφωνία που έχει υπογράψει με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, την Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, έχει ήδη προσλάβει περισσότερους από 50 εργαζομένους από το παλιό κατάστημα της εταιρείας Focas.

Ο κ. Λαμπρόπουλος έβαλε, επίσης, τέλος στα σενάρια που ήθελαν τα την Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε. να ενδιαφέρεται για αξιοποίηση του άλλου καταστήματος της Focas, στην Ερμού. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε σε κάποια άλλη επένδυση και δεν ενδιαφερόμαστε για άλλα ακίνητα της πρώην Focas», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα