Επιχειρήσεις Αττικής: Μέρισμα 0,0558 ευρώ ανά μετοχή

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2004 11:47

ΜΕΡΙΣΜΑ 0,0558 ανά μετοxή θα δώσει η Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε. Συμμετοχών για τη χρήση 2003. Η απόφαση εγκρίθηκε στη γενική συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Εξελέγη επίσης νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο συγκροτούμενο σε σώμα εξέλεξε τους κ.κ. Περικλή Σ. Παναγόπουλο - Πρόεδρο, Αλέξανδρο Π. Παναγόπουλο - Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χαράλαμπο Ν. Ζαβιτσάνο - Εντεταλμένο Σύμβουλο, Ιωάννη Β. Κρητικό, Κωνσταντίνο Ε. Σταμπουλέλη, Γεράσιμο Δ. Στρίντζη - Εκτελεστικά Μέλη, Χαράλαμπο Σ. Πασχάλη - Μη Εκτελεστικό Μέλος και ως Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη τους κ.κ. Δημήτριο Ι. Κλάδο και Εμμανουήλ Ε. Καλπαδάκη.

Αποφασίσθηκε παράλληλα η αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Attica Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών με διακριτικό τίτλο Attica Group.

Μιλώντας στη χθεσινή συνέλευση των μετόχων των Επιxειρήσεων Αττικής, ο πρόεδρος, Περικλής Σ. Παναγόπουλος, τόνισε:

«Μέσα στις προοπτικές και επιδιώξεις του Ομίλου, είναι και η δημιουργία νέων αγορών, νέων προορισμών και νέων ευκαιριών. Δεν παύουμε να διερευνούμε τις εναλλαγές ευκαιριών οι οποίες κατά καιρούς μας παρουσιάζονται ιδιαίτερα εντός της λεκάνης της Μεσογείου, αλλά και σε πανευρωπαϊκή κλίμακα όπου η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία τόσο πρόσφατα συντελέστηκε μπορεί να προσφέρει δυνατότητες μη ορατές σε όλους. Εργαζόμαστε σε αυτά τα θέματα και ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε κάποια θετικά συμπεράσματα τα οποία θα ανακοινώσουμε την κατάλληλη στιγμή».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα