Μέρισμα 0,50 ευρώ ανά μετοχή της Cosmote

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2004 17:57

Εγκρίθηκε η καταβολή μερίσματος 0,50 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003 από την έβδομη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Cosmote.

Δικαίωμα λήψης του μερίσματος έχουν οι εγγεγραμμένοι μέχρι και σήμερα 8 Ιουνίου 2004 μέτοχοι, ενώ από αύριο, 9 Ιουνίου 2004, η μετοχή θα τεθεί υπό διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα για τη χρήση 2003. Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τα τέλη Ιουνίου 2004.

Η γ.σ. ενέκρινε και τη μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Αμαρουσίου με αντίστοιχη τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Καταστατικού της. Επίσης, αποφασίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, προκειμένου αυτό να εναρμονιστεί με τον πρόσφατο νόμο περί ομολογιακών δανείων.

Επιπλέον, η γ.σ. επικύρωσε την εκλογή νέων μελών του δ.σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. Πιο συγκεκριμένα, ενέκρινε την εκλογή των κ.κ. Π. Βουρλούμη, Γ. Μαυράκη και Ε. Δεσπότου, καθώς και του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Arve Johansen.

Τέλος, εγκρίθηκαν, οι βασικοί όροι:

α) της σύμβασης με την ΟΤΕ International Solutions S.A. (OTEGlobe) αναφορικά με την παροχή στην Cosmote διεθνών υπηρεσιών περιαγωγής με τη χρήση τεχνολογίας GPRS

β) της σύμβασης με τον ΟΤΕ, αναφορικά με την παροχή στην Cosmote υπηρεσιών περιαγωγής 2ης γενιάς και υπηρεσιών που αφορούν στη διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών Περιαγωγής και

γ) της σύμβασης με την θυγατρική του ΟΤΕ «TEMAGON Τεxνολογικές και Επιχειρηματικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.», αναφορικά με την υπεκμίσθωση στην TEMAGON γραφείων στην οδό Μαρίνου Αντύπα αριθμ. 90, Ν. Ηράκλειο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα