Ελληνική Υφαντουργία: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τις τράπεζες

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 16:15
UPD:16:16

Σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τις πιστώτριες τράπεζες για τη συνέχιση παροχής υποστήριξης με αναχρηματοδότηση και αναδιάρθρωση του δανεισμού βρίσκεται η Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνεται επίσης πως κύρια μέριμνα της διοίκησης του ομίλου παραμένει η διαρκής ανάληψη ενεργειών, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση όλων των επιχειρησιακών μονάδων του ομίλου.

Υπενθυμίζεται πως το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε στις 24.11.2011 τη μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην κατηγορία Επιτήρησης από την Παρασκευή 25.11.2011, για τον λόγο ότι στην ετήσια οικονομική έκθεση της 31.12.2010 οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης.

Επίσης, το δ.σ. του Χ.Α. στις 01.04.2014 έθεσε σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης τις μετοχές της εταιρείας, επειδή αυτή δεν δημοσίευσε εμπροθέσμως τις οικονομικές της καταστάσεις. Η αναστολή διαπραγμάτευσης ισχύει μέχρι σήμερα και θα αρθεί, όταν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διαπιστώσει την άρση των παραβάσεων, διευκρινίζεται στη σημερινή ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα