Ελληνική Υφαντουργία: Σε εξέλιξη εξυγίανση των οικονομικών καταστάσεων

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 10:35
UPD:10:36
REUTERS/WILLIAM HONG

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των όρων αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης, η Ελληνική Υφαντουργία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία δημοσίευσης των προαναφερόμενων οικονομικών καταστάσεων, το ταχύτερο δυνατό (φωτογραφία αρχείου).

Δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη κατάρτιση και δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ελληνικής Υφαντουργίας για την ετήσια χρήση 2013 και για το πρώτο τρίμηνο του 2014, καθώς συνεχίζονται οι διαδικασίες αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των οικονομικών καταστάσεων, σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της εταιρείας και προσθέτει πως για τον λόγο αυτό, τα σχετικά θέματα υπ' αριθ. 1 και 2 της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που έχει συγκληθεί για την 30η Ιουνίου 2014 δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν.

Όπως έχει ανακοινωθεί στην εταιρεία, μέτοχοι που κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 5% θα ζητήσουν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, την αναβολή της λήψης αποφάσεων επί των συγκε¬κρι¬μένων θεμάτων.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των όρων αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης, η Ελληνική Υφαντουργία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία δημοσίευσης των προαναφερόμενων οικονομικών καταστάσεων, το ταχύτερο δυνατό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα