Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2004 17:44

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 30/06/2004, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στην Καλαμάτα, επί των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φερραίου κτίριον του ξενοδοχείου ΦΑΡΡΑΙ ΠΑΛΛΑΣ (Αίθουσα Συνεδρίων).

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 02/07/2004, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον ¶λιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου με ομολογίες μετατρέψιμες σε μετοχές. 2. Τροποποίηση άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας - προσθήκη εμπορικού αντικειμένου.

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 05/07/2004, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών προηγουμένων χρήσεων και ταυτόχρονη ισόποση αύξηση αυτού με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών του λογαριασμού του δημιουργηθέντος εκ της διαφοράς εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο - τροποποίηση άρθρου 3 του Καταστατικού. 2. Μετατροπή των μετοχών σε ονομαστικές - τροποποίηση άρθρου 4 παρ. 2 του Καταστατικού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΑΡΕΛ



Σχολιασμένα