ISO 9001:2000 στην Emirates Airport Services

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2004 12:46

ΚΑΤΑ το πρότυπο ISO 9001:2000 πιστοποιήθηκε για το σύστημα Ποιοτικής Διαχείρισής (Quality Management System) της η Emirates Airport Services, που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Η πιστοποίηση από την ISO (International Organisation for Standardisation) σηματοδοτεί την επίσημη αναγνώριση της ικανότητας ενός οργανισμού να παρέχει, με συνέπεια, ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και των ρυθμιστικών αρχών, μέσω της εγκατάστασης ενός συστήματος Ποιοτικής Διαχείρισης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η απόφαση της Emirates Airport Services να επιδιώξει την αναγνώριση ISO αποτελεί σημαντικό άξονα της μακροχρόνιας δέσμευσης της προς τους υπαλλήλους και τους μετόχους της, να ικανοποιεί τους πελάτες, μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών, και να διασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση των υψηλής ποιότητας και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της.

Η Emirates Airport Services είναι υπεύθυνη για τους επιβάτες, για τον έλεγχο των αποσκευών, καθώς και για τη διαχείριση των σαλονιών της πρώτης (first class) και της επιχειρηματικής θέσης (business class) της Emirates Airline στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Τον προηγούμενο χρόνο, το παράρτημα εισήγαγε ένα Chauffeur-Drive Lounge για τους πελάτες, προσωπικούς σταθμούς ελέγχου και εγκαταστάσεις ασύρματου Bluetooth στα σαλόνια του αεροδρομίου.

Ο Dale Griffith, Αντιπρόεδρος της Emirates Airport Services, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την κατάκτηση της αναγνώρισης ISO 9001:2000, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Αυτό το βραβείο δεν είναι παρά ένα ακόμα βήμα στη διαρκή προσπάθεια μας για κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα