Στις 19 Ιουνίου το «Insurance Conference 2014»

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 16:30
UPD:16:34

Το Insurance Conference 2014 διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα Ethos Events, η Ethos Media και το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και πολλών ακόμη φορέων και ενώσεων που εκπροσωπούν το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Φέτος, το συνέδριο δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στοχεύει μέσα από τις θεματικές του ενότητες, τους καταξιωμένους ομιλητές, τα κορυφαία στελέχη της αγοράς και τους τεχνοκράτες προσκεκλημένους, να αναπτύξει τους νέους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας της διαμεσολάβησης και να δώσει κατευθύνσεις για τη χρήση των νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες των διαμεσολαβούντων.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν επίσης ζητήματα οργάνωσης και υποδομής των εταιρειών διαμεσολάβησης, η λειτουργία διαμεσολάβησης στο εξωτερικό και τα τυποποιημένα προϊόντα.

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν ανώτερα και ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, μεσίτες και πράκτορες ασφαλιστικών υπηρεσιών, διαμεσολαβούντες και στελέχη εταιρειών τεχνολογίας και προμηθευτών του κλάδου, θεσμικοί επενδυτές,  εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, θεσμικοί οργανισμοί, σύμβουλοι.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα