LogicDIS : Εργο 1,725 εκατ. ευρώ για την ΕΛ.ΑΣ.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2004 12:48

Σημαντικό έργο, προϋπολογισμού, 1,725 εκατ. ευρώ από την Ελληνική Αστυνομία, ανέλαβε η LogicDIS.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η LogicDIS υπέγραψε σύμβαση έργου για την «Αναβάθμιση του Αυτόματου Συστήματος Αναγνώρισης Δακτυλικών Αποτυπωμάτων (Α.Σ.Α.Δ.Α.)», με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο που αφορά το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, περιλαμβάνει την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη του συστήματος Omnitrak της εταιρείας Printrak (θυγατρική της εταιρείας Motorola) στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Πειραιά.

Το σύστημα Omnitrak αποτελεί την τελευταία έκδοση συστήματος Α.Σ.Α.Δ.Α. της εταιρείας Printrak και θα προσθέσει στην Ελληνική Αστυνομία πλούσια λειτουργικότητα όσον αφορά τις διαδικασίες σύλληψης, επεξεργασίας, αποθήκευσης, αναζήτησης και ταύτισης τόσο δακτυλικών όσο και-για πρώτη φορά στην Ελλάδα-παλαμικών αποτυπωμάτων.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου και να τεθεί σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στα τέλη Οκτωβρίου προσφέροντας στην Ελληνική Αστυνομία ένα πολύτιμο «όπλο» για την πάταξη του εγκλήματος και της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

Η LogicDIS έχει πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο έχοντας εγκαταστήσει συστήματα Α.Σ.Α.Δ.Α. στην Ελληνική Αστυνομία και Αστυνομία Κύπρου που λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία από το 1995 και 2000 αντιστοίχως.

Επισημαίνεται, ότι η θυγατρική εταιρεία της Motorola, Printrak έχει περισσότερα από 20 έτη πετυχημένης παρουσίας στον χώρο των εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής για τα σώματα ασφαλείας με περισσότερους από 700 πελάτες παγκοσμίως.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί συνέχεια της ήδη πετυχημένης πορείας της LogicDIS στις αγορές του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και επιβεβαιώνει την πλούσια και εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρίας στο συγκεκριμένο χώρο βασιζόμενη τόσο στην ιδιόκτητη τεχνολογία της αλλά και στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο των επώνυμων προϊοντικών της λύσεων, όπως ενδεικτικά το LogicDIS ERP, το Siebel CRM, το ΒΕΑ και το Hyperion.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από την ένταξη στο πελατολόγιό της LogicDIS σημαντικών οργανισμών όπως η Ελληνική Αστυνομία, η Αστυνομία Κύπρου, το ΥΠΕΧΩΔΕ., τον ΟΠΑΠ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών κ.λπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα