Σε λειτουργία το πρώτο σύστημα της Intralot στην αγορά των ΗΠΑ

Διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών της Κρατικής Λοταρίας της Νεμπράσκα με το νέο online σύστημα της Intralot
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2004 12:30

Το πρώτο σύστημα της Intralot στην αγορά των ΗΠΑ είναι πλέον γεγονός. Η διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών της Κρατικής Λοταρίας της Νεμπράσκα γίνεται με το νέο online σύστημα της Intralot. Η μετατροπή από το παλιό σύστημα άλλου προμηθευτή στο σύστημα της Intralot πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και είναι σε πλήρη λειτουργία.

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η Intralot αποτελεί την πρώτη εταιρρία με έδρα εκτός ΗΠΑ που εγκαθιστά online σύστημα σε κρατική λοταρία στη μεγάλη αυτή αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση με τη Λοταρία της Νεμπράσκα υπεγράφη μετά από διαγωνισμό και την ενδελεχή αξιολόγηση όλων των τεχνικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών των προσφερόμενων συστημάτων, των οικονομικών μεγεθών καθώς επίσης και τον επισταμένο έλεγχο των εταιριών και των στελεχών του Ομίλου σε θέματα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι επτά χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για δύο χρόνια και περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα marketing και εισαγωγής νέων παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα