SAP Hellas: Νέες εγκαταστάσεις επιχειρησιακής οργάνωσης

Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2004 08:57

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ νέες εγκαταστάσεις σε ελληνικές επιχειρήσεις ολοκλήρωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους η SAP Hellas.

Aναλυτικότερα στο πρώτο εξάμηνο του 2004, τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία σημαντικά έργα ενδο-επιχειρησιακής οργάνωσης SAP ERP, σε επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι: Καπνοβιομηχανία Καρέλιας, Ελληνικά Πετρέλαια (απορρόφηση εταιρείας Πετρόλα), Βιομηχανία Σπανός, Shelman, και Medical Products.

Με την υλοποίηση της λύσης SAP ERP οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν πλέον να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία της επιχείρησης, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να βελτιώσουν επιχειρησιακές λειτουργίες όπως η οικονομική διαχείριση, η διαχείριση παραγωγής, αποθήκης, πωλήσεων και διανομών και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Ο κ.Μιχάλης Ροδάκης, διευθυντής συμβούλων της SAP Hellaς δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επιτυχή έναρξη παραγωγικής λειτουργίας και την ανάληψη νέων έργων υλοποίησης SAP ERP στο πρώτο εξάμηνο του 2004, καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας στην ομάδα συμβούλων της SAP Hellas.

Ηγετικές εταιρείες όπως τα Ελληνικά Ναυπηγεία και η NExans επέλεξαν την ομάδα συμβούλων της SAP Hellas για την υλοποίηση νέων έργων ενδοεπιχειρησιακής οργάνωσης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα