Υπηρεσίες Ολυμπιακού περιεχομένου από την Cosmote

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2004 10:37

Mε νέες αποκλειστικές υπηρεσίες σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες διευρύνει η Cosmote το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της προσφέροντας μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των Aγώνων της Αθήνας από την επίσημη ιστοσελίδα της «Αθήνα 2004» (www.athens2004.com).

Πιο αναλυτικά, η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, κατόπιν συνεργασίας με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 διευρύνει τις υπηρεσίες i-mode με έξι καινούργια i-mode sites ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο από την επίσημη ιστοσελίδα της Αθήνα 2004, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των i-mode sites σε 143.

Στα i-mode sites που περιλαμβάνει το μενού Αθήνα 2004 συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: Επίσημα Αποτελέσματα και Νέα Αγώνων, πληροφορίες Αγώνων, κουίζ Ολυμπιακών Αθλημάτων και ιστορική αναδρομή Ολυμπιακών Αγώνων.

Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη των i-mode sites πραγματοποιήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την OTEnet, μέλος της κοινοπραξίας ΟΤΕ-COSMOTE-OTEnet.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την KODAK, Διεθνή Χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, προσφέρεται το i-mode site “KODAK- Share Olympic Moments’’. Οι χρήστες i-mode, πρώτοι απ΄όλους, μπορούν να μοιραστούν μοναδικές εικόνες μέσα από τρεις επιλογές: Α.Citius-Altius-Fortius, μια συλλογή φωτογραφιών από προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, Β. Snappies, στιγμιότυπα από έλληνες και ξένους φιλάθλους μέσα στα στάδια, και Γ. Την Ολυμπιακή Φωτογραφία της Ημέρας από την KODAK. H φωτογραφία αυτή, είναι μία επιλογή της KODAK μέσα από το φακό των διαπιστευμένων φωτογράφων που προβάλεται σε γιγαντοοθόνες όπως στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης καθώς στο δικτυακό τόπο της KODAK.

Ακόμα, σε συνεργασία με την Coca-Cola, Διεθνή Χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, προσφέρεται το i-mode site της Coca-Cola, Coke On Air, μέσω του οποίου οι χρήστες i-mode μπορούν να μοιραστούν video και ηχητικά μηνύματα με τις δηλώσεις των νέων που μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης σε συνεργασία με την ΕΡΤ, αποκλειστικό τηλεοπτικό πάροχο για την Ελλάδα, προσφέρονται –σε ημερήσια βάση- στους χρήστες i-mode επιλεγμένα video με τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας.

Για τους χρήστες των υπηρεσιών MYCOSMOS, προσφέρεται μέσω του μενού MYCOSMOSview πλήρες φάσμα υπηρεσιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία «Αποτελέσματα και Νέα των Ολυμπιακών Αγώνων» παρέχεται και με SMS ALERTS, μέσω τεσσάρων ειδικά σχεδιασμένων “πακέτων” (MySport, MyCountry, MyAthlete, DailyReport) που καλύπτουν τις ανάγκες για περιεκτική και άμεση ενημέρωση.

Τέλος, αξιοποιώντας την υποδομή τρίτης γενιάς που έχει ήδη αναπτύξει, η COSMOTE προσφέρει αποκλειστικά (πάντα σε συνεργασία με την ΕΡΤ) επιλεγμένα video μεγάλης διάρκειας, μέσω τεχνολογίας video streaming, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες των τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών της. Τα video θα περιλαμβάνουν επίσης, εκτός από τα αγωνιστικά στιγμιότυπα, και εντυπωσιακές στιγμές από τις τελετές έναρξης και λήξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα