Vodafone: Εμπορική διάθεση υπηρεσιών 3ης γενιάς

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2004 17:33

Δωρεάν Video-κλήσεις και πλοήγηση στο Vodafone live! 3G προσφέρει η Vodafone για τους κατόχους συσκευών 3ης γενιάς έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι δυνατή η μετάδοση φωνής, εικόνας, κειμένου και πολυμέσων με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 384 Kbps, εξασφαλίζοντας έως και επτά φορές ταχύτερη πρόσβαση σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.

H τεχνολογία 3ης γενιάς προσφέρεται σε παλαιούς και νέους συνδρομητές, είτε με συμβόλαιο είτε καρτοκινητής τηλεφωνίας (CU και a la Carte). Οι βασικές χρεώσεις (φωνής, γραπτών μυνημάτων, MMS και data) θα είναι οι ίδιες με τις αντίστοιχες χρεώσεις 2ης γενιάς του προγράμματος στο οποίο βρίσκονται.

Η Vodafone προσφέρει και δυνατότητα περιαγωγής της συγκεκριμένης υπηρεσίας (3G roaming) με τα δίκτυα Vodafone Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ιαπωνίας, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και την SFR Γαλλίας, τόσο για πελάτες της στο εξωτερικό όσο και για επισκέπτες από τα δίκτυα των χωρών αυτών.

Το δίκτυο 3ης γενιάς της εταιρείας καλύπτει σήμερα περισσότερο από το 25% του ελληνικού πληθυσμού κυρίως στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος καθώς και σε όλους τους χώρους που θα διεξαχθούν οι Αγώνες και στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν σε αυτούς.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.vodafone.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα